Ada Ventspils novada šalli

Ada Ventspils novada šalli

2018-01-26, 10.39
salle

   Visi, kuriem patīk adīt, aicināti iesaistīties Ventspils novada šalles adīšanā, kas būs viena no iedzīvotāju veltēm Latvijas simtgadē. Jau zināms, ka šalles fragmentus ada, piemēram, Zlēkās, Užavā un Puzē, tas jau ir gatavs Vārves pagastā, bet čaklās rokdarbnieces vēl var papildināt adījumu.

   Uzadītos fragmentus, kuriem jābūt 20 cm platiem, bet garums nav ierobežots, nav būtiska arī krāsa, var uzticēt sava pagasta kultūras vai tautas nama vadītājai. Ventspils novada Kultūras nodaļas vadītāja Zane Pamše aicina adīt šalli arī saietos, kuros pulcējas pagastu ļaudis, lai šis izstrādājums glabātu pēc iespējas vairāk novada iedzīvotāju sirds siltumu.
   Lielās šalles fragmentu kopā saliks Piejūras brīvdabas muzejā, kad tur septembrī notiks Pagasta diena. Tad arī būs zināms, cik gara šalle uzadīta un cik pagasti piedalījušies akcijā.
   Ventspils novada šalli apskatei paredzēts izlikt dažādos godos, piemēram, 4. maija un 18. novembra svinībās, lai interesenti var novērtēt, cik gara un krāsaina tā ir.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm