Pasniegtas balvas amatierteātru aktieriem un režisoriem

Pasniegtas balvas amatierteātru aktieriem un režisoriem

2018-11-26, 08.07

Užavas tautas namā pasākumā “Bez maskām!”, kurā tikās Ventspils novada amatierteātru režisori un aktieri,  13 radošās personības saņēma Ventspils novada amatierteātru balvas “Sapņu laiva 2018.” Muzikālo priekšnesumu sniedza aktrise Zane Jančevska.

12. un 13. maijā Piltenē notika amatierteātru skate, kurā žūrija – Daina Kandevica un Inese Legzdiņa – vērtēja ne tikai kolektīvo, bet arī aktieru individuālo sniegumu un režisoru veikumu, tāpēc pasākumā “Bez maskām!” pasniegtas balvas “Sapņu laiva 2018”. Tās saņēma režisores Ineta Kalniņa (Pope) un Kristīne Zāle (Zlēkas), kā arī aktieri Solvita Varkale (Užava), Gaida Hamicēviča (Tārgale), Inta Rutkovska (Puze), Linda Trabša (Užava), Ivo Miķelsons (Ziras), Edīte Kalmane (Ance), Dita Siliņa (Vārve), Jogita Liepājniece (Ugāle), Sandra Štrausa (Usma), Ilze Celma (Piltene) un Edgars Umbraška ( Zlēkas).
Nākamā Ventspils novada amatierteātru skate notiks 27. un 28. aprīlī Piltenes kultūras namā. Tās mērķis būs izvērtēt amatierteātru iestudējumu kvalitāti un noteikt labākos iestudējumus izvirzīšanai atlases skatei – Latvijas amatierteātru iestudējumu parādei “Gada izrāde”.  Ņemot vērā atšķirīgo līmeni, kolektīvi varēs izvēlēties, ko rādīt – dramatisku iestudējumu (lugu iestudējumus, mūziklus vai deju izrādes), literāru darbu iestudējumu (dzeju, prozu, prozas vai dzejas dramatizējumu, muzikāli dramatiskus jaundarbus) vai mazās formas uzvedumu (lugu fragmentus iestudējumiem, skečus, performances vai vizuāli muzikāli dramatiskus iestudējumus).

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm