Apsaimnieko jūras piekrastes joslu

Apsaimnieko jūras piekrastes joslu

2018-05-22, 11.52
LVAF

  Ventspils novada pašvaldība 2018. gada 8. maijā ir parakstījusi sadarbības līgumu ar biedrību “Latvijas Pašvaldību savienība” par nacionālās nozīmes projekta Nr.1-08/260/2018 “Piekrastes apsaimniekošanas praktisko aktivitāšu realizēšana” darba uzdevumu realizāciju no pieejamā Latvijas Vides aizsardzības fonda (LVAF) finansējuma līdzekļiem.

   Projekta mērķis ir nodrošināt jūras piekrastes joslas –galvenokārt pludmales – atkritumu apsaimniekošanu Tārgales, Vārves, Užavas un Jūrkalnes pagastā. Projekta īstenošana ir paredzēta 2018. gada vasaras sezonā no 1. maija līdz 1. oktobrim.
   Projekta īstenošanai Ventspils novada pašvaldībā slēdz darba līgumus ar piecām personām par regulāru atkritumu savākšanu no 15. maija 30. septembrim, iegādāts darba apģērbs un inventārs, atkritumu maisi, veikta tirgus izpēte par 72 koka atkritumu konteineru izgatavošanu ar ietilpību 150 l.
Ventspils novada pašvaldībai piešķirtais LVAF finansējums ir  27 353 eiro.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm