Tārgales skolēnu aktivitāte Sociālā fonda projektā

Tārgales skolēnu aktivitāte Sociālā fonda projektā

2018-09-25, 08.31

KPR NAP ESFx

   Tārgales pamatskolā jau otro gadu tiek realizēts Eiropas Sociālā fonda projekts “Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai” (8.3.2.2/16/I/001).

  IMG-20180921-WA0005

Šī projekta ietvaros skolā tiek nodrošināts atbalsta personāls – speciālais pedagogs, pedagoga palīgs, logopēds 5.–9. klases skolēniem, darbojas mediju pratības un eksperimentu pulciņš, skolēni prasmi uzstāties un argumentēt savu viedokli apgūst Diskusiju klubā, varam doties mācību ekskursijās, apmeklēt muzejus un nodarbības.

   Arī pulciņš “Gudrinieku skola” aktīvi uzsācis savu darbu jaunajā mācību gadā. 19.septembrī pulciņa dalībnieki un skolotājas devās uz Ventspili, lai piedalītos Ventspils Dzīvnieku audzētāju biedrības organizētajā kucēnu skolas nodarbībā. Bērni uzzināja, kas ir jāzina un jāprot, lai kucēnu iemācītu klausīt komandām. Skolēni arī paši centās dresēt suņus.

IMG-20180921-WA0004

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm