Viesojas Dzintaru koncertzālē

Viesojas Dzintaru koncertzālē

2018-11-12, 06.29

Skolas soma LV100

   6. novembrī lielai daļai Užavas pamatskolas skolēniem, pateicoties projektam “Latvijas skolas soma”, no kura līdzekļiem tika apmaksātas mūsu biļetes, bija iespēja doties uz koncertu “Birzīs un norās” Liepājas Dzintaru koncertzālē.

  IMG-20181106-WA0003

   Pasākums bija interesants. Sākumā likās, ka būs garlaicīgi, bet bijām maldījušies. Mēs tagad labprāt apmeklētu  vēl tādus pasākumus. Brīnišķīgi tērpi, jaukas dziesmas, kolosālas dejas. Tas viss kopā veidoja šo brīnišķīgo stāstu, kuru koncerta laikā  izdzīvojām. Interesants bija stāstījums par latviešu tautas tradīcijām dažādos  svētkos. Varējām minēt mīklas, kopā uzdziedāt un pat padejot. Ieklausījāmies lielo bungu un dūdu  skanēšanā. Tas bija jauki, ka mēs varējām kopā darboties ar māksliniekiem uz skatuves.  Koncerta laikā aizdomājāmies, ka  mēs esam daļa no mūs mazās Latvijas un arī varam paveikt daudz.
          Užavas pamatskolas 9. klases skolēni

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm