Vēju pilsētā Liepājā

Vēju pilsētā Liepājā

2018-11-12, 07.17

Skolas soma LV100

   1.   novembrī mēs, Ances pamatskolas 7. un 8. klases skolēni kopā ar audzinātājām, bijām uz vēja pilsētu – Liepāju.

   Ierodoties pilsētā, braucām uz krāšņo Dzintara koncertzāli, kurā mums bija paredzēta ekskursija ar gides stāstījumu. Viņa mūs iepazīstināja ar visiem stāviem, izstāstīja, kas tur notiek. Staigājot pa telpām varēja just, ka katrai ir atšķīrīga smarža. Interesanti, ka piektajā stāvā var nokļūt tikai pa dienesta kāpnēm, jo tur mācās topošie mūziķi, kuriem, redzot īstos māksliniekus, arī radīsies vēlēšanās par tādiem kļūt. Lielā zāle ir ļoti iespaidīgi izvietojusies pa diviem stāviem. Tā izskatās raiba, jo krēsli ir ļoti dažādās krāsās. Man patika! Uzzināju, ka mazajā un lielajā zālē  ļoti labo akustisko skaņu dod apaļveida griesti un interesanti būvētās sienas. Interesantais bija arī tas, ka, lai nomazgātu visus logus, bija nepieciešami 2 mēneši! Celtne bija liela, ar daudziem apaļveida stāviem.
   Pēc Dzintaru koncertzāles apmeklējuma ieradāmies Liepājas teātrī uz izrādi “Smaragda pils ENTER”. Teātra telpas bija ļoti greznas. Arī izrāde bija interesanta gan pēc satura, gan ar aktieru tēlojumiem un viņu dziedātām dziesmām, gan ar vizuālo skatuves ietērpu. Šī izrāde mācīja, ka ģimene un draugi ir daudz svarīgāki par spēlītēm telefonā.
   Liepājai esmu vairākas reizes braukusi cauri, bet šī bija pirmā reize, kad ar to iepazinos vairāk. Man likās viss ļoti interesanti un brīnišķīgi. Paldies!
7. klases skolēnu iespaidus apkopoja klases audzinātāja L. Ceple
  Gaļinas Poliščukas un Sandijas Kalniņas skatuves versija Aleksandra Volkova pasakai “Smaragda pilsētas burvis.”
  Samanta: “Man patika skatuves iekārtojums, spogulis, kur var redzēt aizmuguri, dūmi, kas plūda pa visu skatuvi un skaistās neona gaismas. Mani pārsteidza tas cik reāli viss izskatījās un cik pamācoši tas bija.”
Jēkabs: “Man patika, ka tur bija viss saprotams un ļoti spilgtas gaismas. Interesanta izrāde.”
Dāvids: “Man patika izrāde un pārsteidza cilvēku daudzums skatītāju zālē.”
Skolēnu atziņas apkopoja  skolotāja Sandra Liepiņa

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm