Radošā nodarbība

Radošā nodarbība

2018-11-26, 13.45

Šajā mācību gadā Užavas skola piedalās projektā ”Latvijas skolas soma”, kuras ietvaros klātienē izzina Latvijas dabas un kultūras vērtības, kā arī iepazīst zinātnes sasniegumus un uzņēmējdarbības veiksmes stāstus.

Novembrī sākumskolas bērniem bija iespēja apmeklētIMG-20181122-WA0002 zinātnes un tehnoloģiju parku “Kurzemes Democentrs”, kurš ir interaktīvs zinātnes centrs Ventspilī, kas  piedāvā papildināt savas zināšanas, izmantojot dažādus moderno tehnoloģiju risinājumus. Šis pasākums bija saistīts ar zinātnes un inovāciju attīstības jomu Latvijā.   Skolēni piedalījās radošajā nodarbībā “Mana LED lampa”.  Bērni tika iepazīstināti ar lampu rašanās vēsturi. Tad bērniem bija jāsadalās grupās, lai sāktu praktiski darboties. No īpaša papīra bija jāizloka lampas karkass, jāizveido attēls uz tā – dabas skats, mīļākais dzīvnieks, ziedi un jāizkrāso. Tad tika veidota pati lampa, kurā aktīvi palīdzēja mūsu gide un skolotājas. Pēc tam tika ievietota spuldzīte un lampa bija gatava. Bērni bija priecīgi, ka visiem spīdēja pašu veidotās lampiņas un nevienam vairs nebūšot jābaidās palikt tumsā.

4. klases audzinātāja Aiva Cela

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm