Vidusskolas absolventi saņem deputāta stipendiju

Vidusskolas absolventi saņem deputāta stipendiju

2018-06-12, 07.19

Ventspils novada pašvaldības deputāts Artis Fetlers diviem 12. klases audzēkņiem, kuri absolvēja vidusskolu, pasniedza 300 eiro stipendiju katram.
Tas darīts tādēļ, lai jauniešiem būtu starta kapitāls studiju uzsākšanai, jo Artis Fetlers vēlas, lai absolventi turpina izglītošanos, iestājoties augstskolā.

Piltenes vidusskolā stipendiju saņēma 12. klases skolēns Andis Baikovskis, bet Ugāles vidusskolā – Inese Mitenberga. Abi jaunieši bija ne tikai labākie mācībās, bet arī sabiedriski aktīvi cilvēki, kuri rosīgi iesaistījās skolas dzīvē, organizējot dažādus pasākumus un piedaloties tajos, ieguldot savus resursus mācību iestādes attīstībā.  Jāpiebilst, ka Inesei un Andim izlaiduma dienā pasniedza arī Finanšu ministrijas 500 eiro stipendiju, jo viņi bija labākie absolventi katrs savā izlaiduma klasē.

To, kurš jaunietis saņems stipendiju, Artis Fetlers uzticēja izvēlēties skolas vadībai, bet bija skaidrs, ka tam jābūt labākajam mācībās un mērķtiecīgai personai, kura zina, ko vēlas sasniegt. Stipendiju vidusskolas absolventiem zemnieku saimniecības “Ābolkalni” īpašnieks Aris Fetlers paredzējis izmaksāt tik ilgi, kamēr viņš būs Ventspils novada pašvaldības deputāts.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm