Amatā iecelts novada domes izpilddirektors

Amatā iecelts novada domes izpilddirektors

2019-01-18, 07.06

Ventspils novada domes sēdē pašvaldības izpilddirektora amatā iecelts pašvaldības administrācijas Iepirkumu nodaļas vadītājs Juris Krilovskis. Darbu Ventspils novada pašvaldības administrācijā Juris Krilovskis uzsāka kā iepirkumu speciālists 2010. gada 1. decembrī, savukārt kopš 2012. gada viņš bija Iepirkumu nodaļas vadītājs.

Likuma Par pašvaldībām 68. panta pirmā daļa nosaka, ka izpilddirektoru dome ieceļ pēc domes priekšsēdētāja priekšlikuma. Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks Jura Krilovska kandidatūru izvirzīja vairāku apsvērumu dēļ: viņš ir Ventspils novada iedzīvotājs, Juris Krilovskis pārstāv jauno paaudzi, kam ir svarīga profesionālā izaugsme, pieredzējušajam administrācijas darbiniekam ar augstāko juridisko izglītību ir teicama izpratne par pašvaldības darba aktualitātēm.
Jurim Krilovskim ir mērķtiecīgs redzējums par novada attīstību. Viņš vēlas uzlabot novada administrācijai pakļauto iestāžu un struktūrvienību komunikāciju ar novada iedzīvotājiem, ieviest pašvaldības darbā mūsdienīgās tehnoloģijas un uzlabot atgriezenisko saiti ar novada iedzīvotājiem.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm