Zlēkās apgūst svecīšu liešanas prasmi

Zlēkās apgūst svecīšu liešanas prasmi

2018-12-04, 06.41

Ventspils novada pašvaldības projektu konkursa “Jaunietis darbībā 2018” ietvaros Zlēku pagasta pārvalde organizēja projektu “Pirmie soļi biškopībā”. Projekta laikā tika organizētas tematiskās nodarbības par veselīgu uzturu, sekmējot bērnu un jauniešu brīvā laika lietderīgu un
saturīgu pavadīšanu.

IMG 20181202 144447

Popularizēts veselīgs dzīvesveids, iepazīstinot zlēciniekus ar biškopības produktiem. Bišu vaska saturā esošais propoliss stiprina imunitāti, attīra gaisu, palīdz elpceļu saslimšanām un efektīvi darbojas pret dažādām infekcijām.

Nodarbībās piedalījās ne vien bērni un jaunieši, kas aktīvi apmeklē Dienas un sociālo pakalpojumu centra piedāvātos pasākumus, bet arī pieaugušie. Visi kopā pilnveidoja praktiskās iemaņas jaunu prasmju apguvē – vaska sveču liešanā.  Zlēcinieki par godu simtgadei izlēja 100 20181115 124051bišu vaska svecītes, bet Latvijas dzimšanas dienā – Zlēku kultūras namā visi interesenti tika aicināti tās apskatīt.

2018. gada 7. decembrī notiks ikgadējā Senioru pēcpusdiena, kurā Zlēku senioriem dāvinās vaska svecītes, vēlot ikvienam labu veselību un sirds siltumu!

Projekta autore Inita Vekmane

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm