Teātra izrāde “Čomiņi”

Teātra izrāde “Čomiņi”

2019-02-01, 09.27

28. janvārī Ugāles vidusskolas skolēniem bija iespēja vērot divu aktieru izrādi “Čomiņi”. Neskatoties uz nelielo aktieru sastāvu, Rolandam Beķerim un Edgaram Ozoliņam izdevās visā krāšņumā parādīt skatītājiem pusaudžu dzīvi, kura, kā mēs ātri vien noprotam sižetam attīstoties, nav nemaz tik vienkārša.

IMG6628
IMG6630

“Čomiņi” ir izrāde par diviem labākajiem draugiem – Oliveru un Pāvelu, kuru starpā nekad nav bijuši noslēpumi. Viņi ir raduši teikt viens otram visu, taču pienāk brīdis, kad šis nerakstītais likums tiek pārkāpts, kas neizbēgami rada domstarpības abu starpā.
Izrāde ir veidota ļoti mūsdienīgā manierē, tajā neizpaliek jauniešu tik iemīļotais slengs, anglicismi un pat fidget-spinneri. Tajā ir viss, lai ikkatrs pusaudzis varētu ieraudzīt tēlojumā daļu no sevis, kas arī bija skaidri jūtams – skatītāju rindās patstāvīgi varēja dzirdēt smieklus un dažbrīd pat pārsteidzoši sinhronas ieelpas, varoņiem negaidīti sadusmojoties.

Mūsu skolā izrādes mēdz uztvert ļoti dažādi, ir bijušas reizes, kad skolēni nepacietīgi dīdījās krēslos, skatieni klejoja apkārt un izrādes saturs raisīja tikai žāvas, taču šoreiz tā noteikti nebija. Skolēni ļoti labprāt to vēroja, un, kas bija vislielākais brīnums, priekškariem aizveroties, uz brīdi iestājās klusums, it kā visi gaidītu turpinājumu. Tā ir droša zīme, ka “čomiņi” atrada savu vietu katra skatītāja sirdī.

Diāna Andrejeva, 12. klase
IMG6631 IMG6629
 
 

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm