30. martā notiks seminārs lauksaimniekiem

30. martā notiks seminārs lauksaimniekiem

2023-03-21, 08.24

No 1. janvāra spēkā stājas jaunā Eiropas Savienības kopējā lauksaimniecības politika, kas paredz virkni būtisku izmaiņu atbalsta maksājumos. Saimniekiem jāzina – aizmirstam veco sistēmu, sākam visu no jauna. Viegli nebūs.

Kopš februāra sākuma Zemkopības ministrija sadarbībā ar SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” organizē seminārus lauksaimniekiem, lai skaidrotu jaunos nosacījumus. Arī Ventspils novada lauksaimnieki tiek aicināti uz informatīvo semināru par jaunajiem atbalsta maksājumiem un to saņemšanas nosacījumiem Latvijas Kopējās lauksaimniecības politikas Stratēģiskā plāna ietvaros. Pasākums notiks 30. martā plkst. 11 Ventspils Kultūras centrā. Ja rodas jautājumi, lūdzu, sazinieties ar LLKC Ventspils konsultāciju biroja vadītāju Īrisu Rozi-Posumu pa tālr. 29277011 vai e-pastu: [email protected].

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm