Labdarības koncerts Ukrainai “Cerību mazliet”

24 Feb

Labdarības koncerts Ukrainai “Cerību mazliet”

Popes kultūras nams
Sestdiena - 17:00

24. februārī plkst. 17.00 Popes kultūras nama iekšpagalmā notiks labdarības pasākums, veltījums Ukrainai “Cerību mazliet”. To organizē Popes kultūras nama, Usmas tautas nama un Jūrkalnes tautas nama kultūras darbinieces, aicinot ikvienu noklausīties sirsnīgu koncertu un piedalīties labdarības akcijā, ziedojot ukraiņiem nepieciešamās preces.

Jau tuvojas otrā gada beigas kopš agresorvalsts pilna mēroga iebrukuma Ukrainā, tāpēc tagad ir laiks, kad mums ir jāsadodas rokās un kopā jātiecas uz uzvaru. Cerību mazliet, mīlestību mazliet un ticību mazliet.

Koncertā uzstāsies Oksana Lutsenko, Katrīna Bindere un meiteņu ansamblis “Pasmaidi”, Emīlija Jermola, Daniels Širmanis, Ieva Janiševa un Madara Ivane. Pasākuma laikā būs iespēja zvanīt ziedojumu tālrunim +371 90006865 (maksa par zvanu –  4,27 eiro), kā arī par simbolisku ziedojumu baudīt Ventspils novada jaunsargu vārīto zupu.

Biedrības “Tavi draugi” rekvizīti ziedojumam:
Swedbank konts: LV21HABA0551046111790
Maksājuma mērķis – ziedojums
Ziedojumu tālrunis: +371 90006865 (maksa par zvanu –  4,27 eiro)

Labdarības akcijā ikviens tiek aicināts ziedot aktuālās nepieciešamības preces gan karavīriem frontē, gan kara postīto reģionu iedzīvotājiem: gaļas un zivju konservus, ātri pagatavojamu pārtiku (nūdeles, zupas, putras), pēdu ķīmiskos sildītājus, veļas mazgājamos līdzekļus, higiēnas preces – higiēniskās paketes, zobu birstes un pastas, dušas želejas, šampūnus, skuvekļus, skūšanās putas, 5. izmēra bērnu pamperus.

Pasākumu atbalsta: Ventspils novada pašvaldība, biedrība “Tavi draugi”, Jaunsardzes centra 1. novada pārvaldes Ventspils novada jaunsargi, SIA “Miesnieks”, SIA “Audora”, Landmaņu ģimene.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm