Jūrkalnē top “Vētru muzejs”

Jūrkalnē top “Vētru muzejs”

2017-07-12, 12.47
Nacionalais attistibas plans LEADER3

   Saskaņā ar Ziemeļkurzemes reģionālās lauksaimniecības pārvaldes pieņemto lēmumu projekta Nr. 16-08-FL04-F043.0203-000003

“Latvijas zemūdens kultūrvēsturiskā mantojuma ekspozīcijas “Vētru muzejs” ierīkošana un apkārtnes labiekārtošana” apstiprināšanu EJZF līdzfinansējuma saņemšanai, Jūrkalnē norit aktīvi darbi projekta īstenošanai.
016-ex-viz-kr
017-ex-viz-lb

   Projekta ietvaros bija plānotas sekojošas aktivitātes – izstāžu telpas atjaunošana, ko veic SIA “AB Būvniecība”, teritorijas labiekārtošana (auto stāvlaukuma ierīkošana pie Tautas nama), ko veica SIA “Ventbetons-V”.


Tāpat projekta ietvaros ir izstrādāts ekspozīcijas zāles iekārtojuma projekts (dizaina projekts), kura autors ir Ģirts Boronovskis. Tuvākajā laikā tiks slēgts līgums par dizaina projekta īstenošanu. Projektu plānots pabeigt līdz š. g. novembrim.

Kopējās plānotās izmaksas sastāda nedaudz vairāk par 41 tūkstoti eiro, no kuriem EJZF finansē nepilnus 37 tūkstošus eiro.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm