Novusa dienas Zlēkās

Novusa dienas Zlēkās

2017-08-09, 13.21
AAF 0001

   Novuss ir Latvijas nacionālais sporta veids, kas attīstīta spēlētāja intelektuālās spējas, erudīciju un loģisko domāšanu, novuss prasa ne tikai precizitāti, bet tā ir prāta un pacietības spēle. Novusa spēlēšana Zlēku bērniem un jauniešiem ir iecienīts brīvā laika hobijs, tāpēc, iesaistoties Ventspils novada pašvaldības projektu konkursā “Jaunietis darbībā 2017”, Zlēku pagasta pārvaldei bija iespēja organizēt projektu “Novusa dienas Zlēkās”.

AAF 0002
AAF 0003
AAF 0004

   Jūlija mēnesī Dienas un sociālo pakalpojumu centrā bērniem tika organizētas vairākas tikšanās ar Novusa federācijas biedru Jāni Čakli, kurš zlēciniekus iepazīstināja ar novusa spēles noteikumiem, pilnveidoja jauniešu spēles iemaņas, sniedzot ieteikumus un pamācības labākai spēles tehnikai, un vadīja novusa turnīru.
   Novusa turnīrā piedalījās 10 dalībnieki. Fināla spēlē par 1. vietu sacentās Viktors Majorenkovs un Roberts Umbraška, kurā pārāks izrādījās Viktors,  bet 3. vietu ieguva Edijs Ozoliņš. Malači! Jaunieši izteica vēlmi, ka rudens brīvlaikā atkal vēlētos sarīkot novusa turnīru.
   Šis projekts deva iespēju bērniem un jauniešiem produktīvi pavadīt brīvo laiku, apgūstot pareizu novusa spēlētprasmi, un ieinteresēs arī citus spēlēt novusu, jo dienas centrs ir atvērts vasaras brīvlaikā katru darba dienu no plkst. 11.00-14.00, kura laikā ikviens gaidīts uz novusa spēli!

AAF 0005

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm