Atjaunos Ances muižu

Atjaunos Ances muižu

2017-08-15, 10.54
NAP AtbalstaZM un LAD

    Ziemeļkurzemes reģionālā lauksaimniecības pārvalde 8. augustā apstiprināja Ventspils novada pašvaldības projektu “Kvalitatīvas pieejamības nodrošināšana un kultūras mantojuma saglabāšana pašvaldības īpašumā ,,Ances muiža””, kas tika iesniegts un atbalstīts LEADER aktivitātē biedrības “Ziemeļkurzemes biznesa asociācija” izstrādātās vietējās attīstības stratēģijas īstenošanas pasākuma “Publiskās infrastruktūras attīstība kvalitatīvai dzīves videi un sabiedrības iniciēto aktivitāšu atbalsts vietējo kopienu izaugsmei” ietvaros.

 

Ances muiza

   Projekta ietvaros tiks veikta 18. gs otrajā pusē celtās Ances muižas ēkas pagrabstāva sienu sanācija, fasādes krāsošana, logu un durvju ārējā apdare, lietusūdeņu un augsnes ūdeņu novadīšana no ēkas pamatiem, izbūvējot drenāžu, ēkas apmales izbūve. Labākas pieejamības nodrošināšanai tiks veikta kāpņu izbūve uz iekštelpām un pagrabstāvu, kā arī celiņa izbūve muižas D pusē. Tiks uzstādīti bēniņu un pagrabstāva logi, ierīkots sanitārais mezgls ēkas ZR galā sausās tualetes vietā.
   Saskaņā ar SIA “JOE” izstrādāto būvprojektu, tuvākajā laikā pašvaldība organizēs iepirkuma procedūru būvdarbu veikšanai. Projekta plānotās izmaksas sastāda aptuveni 146 tūkstošus eiro, no kuriem 45 tūkstošus eiro līdzfinansē ELFLA.

Evita Roģe
Ventspils novada pašvaldības projektu vadītāja
Biedrības “Ziemeļkurzemes biznesa asociācija” konsultante
63629449, 29295234

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm